Diaconescu se bazează pe Rus, Dâncu şi Puşcaş pentru reorganizarea PSD Cluj

Vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu, numit coordonator al PSD Cluj, a declarat, marţi, că se bazează pe colaborarea lui Ioan Rus, Vasile Dâncu şi Vasile Puşcaş, care au demisionat din toate funcţiile deţinute în partid, la nivel central şi local, în scopul reorganizării filialei clujene.

47 afișări
Imaginea articolului Diaconescu se bazează pe Rus, Dâncu şi Puşcaş pentru reorganizarea PSD Cluj

Diaconescu se bazează pe Rus, Dâncu şi Puşcaş pentru reorganizarea PSD Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

"Am vorbit cu Ioan Rus de dimineaţă. Mi-a transmis intenţia celor trei de a demisiona şi m-a asigurat de întreaga cooperare în ceea ce priveşte reorganizarea politică a PSD Cluj. Oricum, ei rămân membri", a spus Diaconescu.

Întrebat despre motivele demisiilor, el a menţionat că discuţia respectivă este una personală şi rămâne între cei care au purtat-o.

Diaconescu a mai spus că şi-ar fi dorit să discute elementele de reorganizare a PSD Cluj în cunoştinţă de cauză, în condiţiile în care demisionarii ar fi rămas în funcţiile deţinute şi pentru care au tot sprijinul organizaţiei.

Diaconescu a mai spus că nu crede că va fi afectată imaginea PSD în urma demisiilor celor trei.

"Atâta vreme cât ceea ce, în continuare, cei trei, împreună cu colegii din PSD Cluj, sunt decişi să facă, este pozitiv şi în sensul sprijinirii PSD, nu cred că ar afecta imaginea PSD", a arătat Diaconescu.

El a adăugat că nu ştie dacă vor mai fi alte demisii.

"E o decizie personală, o atitudine politică. Mă bazeze foarte mult pe cooperarea lor în continuare", a conchis Diaconescu.

Vicepreşedinţii PSD Ioan Rus şi Vasile Dâncu au demisionat, marţi, din toate funcţiile deţinute în cadrul PSD, mai puţin din partid. De asemenea, Vasile Puşcaş şi-a anunţat şi el demisia din funcţia de membru al Consiliului Naţional al PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici