Diaconescu: Voi reda bucureştenilor Capitala confiscată de dreapta

Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei a afirmat, miercuri, la lansarea oficială a candidaţilor social-democraţi pentru principalele oraşe, că le va reda bucureştenilor oraşul confiscat de puterea de dreapta.

11 afișări
Imaginea articolului Diaconescu: Voi reda bucureştenilor Capitala confiscată de dreapta

Diaconescu: Voi reda bucureştenilor Capitala confiscată de dreapta (imagine: Mediafax Foto)

Diaconescu a spus, în discursul de lansare, că timp de 18 ani, puterea de dreapta a creat "haos şi mizerie" în Bucureşti, pe care l-a sufocat.

"Puterea de dreapta ne umileşte de 18 ani. Ajunge! Să plece!", a afirmat el.

Diaconescu a spus că porneşte în această cursă electorală cu toată priceperea şi mai ales cu tot sufletul.

"Sunt hotărât să pun ordine într-un oraş în care bătaia de joc şi haosul ţin loc de nivel de trai, să pun capăt agoniei. (...) Bucureştiul nu aparţine afaceriştilor, ci celor din Colentina, din Rahova, din Ferentari. (...) Putem schimba faţa cenuşie a acestui oraş. (...) Putem să le redăm bucureştenilor oraşul confiscat de puterea de dreapta", a afirmat el în faţa celor 4000 de social-democraţi adunaţi la pavilionul central al Romexpo, unde s-au lansat oficial candidaţii PSD pentru principalele oraşe.

Liderul PSD Mircea Geoană l-a prezentat, miercuri, în faţa a 4.000 de social-democraţi prezenţi la lansarea candidaţilor PSD, pe Cristian Diaconescu, candidatul partidului la Primăria Capitalei, despre care a spus că nu îşi va vinde sufletul regilor bordurilor, asfaltului şi gunoaielor.

"Bucureştiul, după 18 ani, are nevoie de un primar general care să nu îşi vândă sufletul regilor bordurilor, asfaltului şi gunoaielor. Bucureştiul are nevoie de un primar general care să spună «Nu» mafiei retrocedărilor şi care să nu se aşeze la Golden Blitz la un şpriţ pentru contracte grase şi grăsane. Acest om este Cristian Diaconescu", a spus Geoană.

Geoană a arătat, totodată, că Bucureştiul are nevoie de un primar general care să poată să spună că este bucureştean.

"Putem schimba Bucureştiul", le-a spus Geoană celor 4.000 de membri de partid din toată ţara reuniţi la Romexpo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici