Directorul Monitorului Oficial va fi eliberat din funcţie

Directorul Regiei Autonome Monitorul Oficial Liviu Moraru va fi eliberat, luni, din funcţie, cu acordul părţilor, a declarat, pentru MEDIAFAX, secretarul general al Camerei Deputaţilor, Gheorghe Barbu, care a precizat că Moraru a depus joi o solicitare în acest sens, care i-a fost aprobată.

195 afișări
Imaginea articolului Directorul Monitorului Oficial va fi eliberat din funcţie

Liviu Moraru va fi eliberat luni de la conducerea Monitorului Oficial

Barbu a precizat că Liviu Moraru a depus joi la secretariatul general al Camerei o solicitare pentru eliberarea sa din funcţie, solicitare pe care a Barbu a aprobat-o. Secretarul general al camerei a precizat, însă, că eliberarea oficială din funcţie a lui Moraru va avea loc luni.

"Domnul Moraru va fi eliberat din funcţie cu acordul părţilor", a spus Barbu arătând că Liviu Moraru nu şi-a motivat cererea de eliberare din funcţie.

Gheorghe Barbu a mai spus că locul acestuia va fi luat de altă persoană care va avea un contract de management.

"Probabil luni va avea loc şedinţa Consiliului de Administraţie în care se vor face propuneri privind înlocuitorul lui Moraru", a adăugat Gheorghe Barbu.

Liviu Moraru a fost numit în funcţie în aprilie 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici