Doi secretari de stat şi directorul ROAID au fost excluşi din ALDE

ALDE a decis în Biroul Politic Executiv de luni excluderea membrilor care nu şi-au depus demisiile din funcţiile deţinute în aparatul de lucru al Guvernului, ca urmare a deciziei partidului de retragere din Executiv. Aceştia sunt doi secretari de stat, doi subsecretari de stat şi directorul ROAID.

759 afișări
Imaginea articolului Doi secretari de stat şi directorul ROAID au fost excluşi din ALDE

Doi secretari de stat şi directorul ROAID au fost excluşi din ALDE

"Cei care, în baza deciziei Delegaţiei Permanente de a ne retrage de la guvernare nu şi-au depus demisiile din funcţiile de secretar de stat, şi-au pierdut calitatea de membri", a declarat, la finalul şedinţei Biroului Politic Executiv al ALDE, liderul partidului, Călin Popescu Tăriceanu.

ALDE a transmis lista celor care şi au pierdut calitatea de membru ALDE ca urmare a nerespectării deciziei Delegaţiei Permanente din 26 august privind denunţarea protocolului cu PSD şi ieşirea de la guvernare:

1) Nicolae Nasta, secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale
2) Teiu Păunescu, secretar de stat în Ministerul Muncii
3) Cătălin Harnagea, director general ROAID (Agenţia de Cooperare Internaţională pentru Dezvoltare - RoAid(
4) Ilişoi Octavian, vicepreşedintele ANSVSA cu rang de subsecretar de stat
5) Liliana Mincă, vicepreşedintele ANPC cu rang de subsecretar de stat.

ALDE a decis excluderea lui Teodor Meleşcanu, după ce a fost ales preşedinte al Senatului, la propunerea PSD. Totodată, au mai fost excluşi Ion Cupă, Alexandru Băişanu şi Graţiela Gavrilescu, care au acceptat să fie propuşi miniştri în Cabinetul Dăncilă, după ieşirea ALDE de la guvernare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici