Doi senatori PSD şi un senator PNL se alătură grupului independenţilor

Doi senatori PSD, Sorin Chivu şi Laurenţiu Chirvăsuţă, şi un senator PNL, Vasile Nedelcu au decis să se alăture grupului parlamentarilor independenţi.

74 afișări
Imaginea articolului Doi senatori PSD şi un senator PNL se alătură grupului independenţilor

Senatorii Sorin Chivu, Laurenţiu Chirvăsuţă şi Vasile Nedelcu

Fostul senator PSD Eugen Nicolicea a distribuit, marţi, presei, o listă cu parlamentarii din grupul independenţilor, care cuprinde 16 deputaţi şi opt senatori.

Potrivit listei, senatorii independenţi sunt Anghel Iordanescu, Liviu Câmpanu, Ovidiu Marcu Tianu, Tiberiu Prodan, Sorin Chivu, Laurenţiu Chirvăsuţă şi Vasile Nedelcu.

Nicolicea a precizat că va exista o şedinţă de grup după şedinţa Birourilor Permanente comune de la Cameră şi Senat.

Vasile Nedelcu: Nu am demisionat din PNL, voi decide în zilele următoare

Senatorul Vasile Nedelcu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că nu a demisionat din PNL şi nu a decis dacă să devină parlamentar independent şi că va lua o decizie în zilele următoare.

"Nu am luat o hotărâre. O să decid în următoarele zile", a spus Nedelcu, nemulţumit de faptul că grupul parlamentarilor independenţi l-a trecut şi pe el pe lista senatorilor independenţi.

Vasile Nedelcu a arătat că a avut luni o discuţie cu parlamentarii independenţi cărora le-a spus că nu a hotărât încă dacă să devină şi el senator independent.

"Dacă ei m-au trecut pe listă nu înseamnă că sunt parlamentar independent. Am avut o discuţie aseară, dacă voi fi independent nu vreau să fac parte din grupul independenţilor, pentru că m-am săturat de politică. Nu vreau să mai văd aceste discuţii pe toate canalele. Asta a fost motivaţia iniţială" a arătat Vasile Nedelcu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici