Dominic Fritz, în echipa de negociere pentru viitorul guvern: „Nici nu mă gândeam, în urmă cu un an, că voi ajunge aici”

  • Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, face parte din echipa de negociere pentru viitorul guvern.
  • Fritz: ”Nici nu mă gândeam, în urmă cu un an, că voi ajunge aici”.
  • Negocierile pentru formarea noului guvern încep sâmbătă.
2975 afișări
Imaginea articolului Dominic Fritz, în echipa de negociere pentru viitorul guvern: „Nici nu mă gândeam, în urmă cu un an, că voi ajunge aici”

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, face parte din echipa de negociere pentru viitorul guvern: „Nici nu mă gândeam, în urmă cu un an, că voi ajunge aici”.

Voi fi în grupul de negociere pentru viitoarea guvernare a României. Nici nu mă gândeam, în urmă cu un an, că voi ajunge aici. Este o onoare să reprezint, la Bucureşti, valorile şi speranţele Timişoarei şi Banatului. Le mulţumesc colegilor din Alianţa USRPLUS care m-au propus şi susţinut”, a scris Dominic Fritz.

Este nevoie, mai mult ca oricând, de un executiv puternic şi stabil şi de o guvernare profesionistă, care să redea încrederea că politica poate genera soluţii pentru oameni, spune primarul Timişoarei.

„Sunt 4 ani în care putem să începem să reconstruim statul pe reguli clare, predictibile şi drepte, pe respect şi empatie faţă de cetăţeni. În vremurile acestea de nelinişte şi de dezamăgire faţă de politică, reflectate în absenteism şi în rezultatul votului, e o datorie să ţinem drept drumul european al României. Aceasta a fost voinţa Timişoarei exprimată la locale şi parlamentate şi mă voi asigura că nu ne vom abate niciun centimetru”, a adăugat Dominic Fritz.

Negocierile pentru formarea noului guvern încep sâmbătă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici