„Domnul” Covid este temă de campanie în PSD pentru următoarele şapte zile, cu oamenii lui Ciolacu în rolul salvatorilor

  • PSD amestecă iar pandemia cu campania electorală.
  • Oamenii lui Ciolacu au fost instruiţi să-ţi spună că PNL e responsabil de criza COVID-19.
  • Un document intern al PSD arată ce indicaţii au primit liderii PSD din ţară.
  • Şefii PSD vor face conferinţe de presă în care îţi spun că Orban nu a făcut nimic.
  • PSD: PNL ţine România închisă în frică şi teroare, în timp ce toată Europa anunţă măsuri de relaxare şi relansare economică.
3325 afișări
Imaginea articolului „Domnul” Covid este temă de campanie în PSD pentru următoarele şapte zile, cu oamenii lui Ciolacu în rolul salvatorilor

Domnul Covid este temă de campanie în PSD pentru următoarele şapte zile, cu acoliţii lui Ciolacu în rolul salvatorilor

Am obţinut pentru tine punctajul pe care Marcel Ciolacu l-a trimis tuturor liderilor PSD, pentru a da mesaje unitare.

În zilele următoare, social-democraţii trebuie să-ţi transmită, insistent, câteva critici la adresa PNL.

Îţi vor spune că " Greul crizei pandemiei a fost dus de autorităţile locale, nu de guvern, iar liderii PNL în frunte cu Orban şi Rareş Bogdan au dat cel mai rău exemplu prin încălcarea sfidătoare a restricţiilor în vigoare." 

Pesediştii sunt învăţaţi să spună că PNL împiedică testarea masivă a populaţiei, că ţine spitalele închise pentru bolnavii cronici.

Nici tema dublării alocaţiilor nu este omisă. Indicaţiile pentru pesedişti sunt să spună că liberalii nu vor să dea bani pentru copii, fiind preocupaţi de „şpăgile lor şi profitul corporaţiilor şi băncilor prietene”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici