Donald Trump a câştigat alegerile primare republicane prezidenţiale din New Hampshire

Donald Trump a câştigat marţi alegerile primare republicane prezidenţiale din New Hampshire, devansând-o pe Nikki Haley, singura sa rivală de prim rang în cursa republicană.

1260 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a câştigat alegerile primare republicane prezidenţiale din New Hampshire

Donald Trump a câştigat alegerile primare republicane prezidenţiale din New Hampshire

Aceasta vine după victoria record a lui Trump în Iowa, săptămâna trecută.

Fostul preşedinte a continuat marţi seară să facă apel la Haley să se retragă din cursă, dar Haley le-a spus susţinătorilor că "această cursă este departe de a se fi încheiat" şi a promis că va merge mai departe, conform WSJ.

Pentru Trump, câştigarea alegerilor primare republicane din New Hampshire în faţa rivalei sale Nikki Haley reprezenta ultimul obstacol după retragerea guvernatorului Floridei, Ron DeSantis.

Primarele din Carolina de Sud sunt în centrul atenţiei în calendarul electoral următor, cu primele sondaje de opinie care arată că Trump conduce în faţa lui Haley.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici