Donald Trump a graţiat un...curcan. Liderul de la Casa Albă a participat la ceremonia de Ziua Recunoştinţei

  • Donald Trump şi Melania au participat la ceremonia de Ziua Recunoştinţei
  • Preşedintele american a graţiat un curcan norocos, pe nume Corn
  • Ziua Recunoştinţei este una dintre cele mai importante sărbători pentru americani
1660 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a graţiat un...curcan. Liderul de la Casa Albă a participat la ceremonia de Ziua Recunoştinţei

Sursa foto: profimedia

Donald Trump participă la ultimele ceremonii în calitate de preşedinte. El şi soţia sa, Melania, au celebrat în avans şi Ziua Recunoştinţei, una dintre cele mai importante sărbători pentru americani.

Şi pentru că tradiţiile trebuie şi ele respectate cu orice preţ, doi curcani norocoşi au primit graţierea din partea preşedintelui american şi se vor retrage la o Universitate din statul Iowa.

Însă, „Curcan prezidenţial de Ziua Recunoştinţei” poate fi doar unul, iar anul acesta a fost Corn. 

DONALD TRUMP, preşedintele SUA: Corn, prin prezenta îţi datorez iertare deplină. Mulţumesc, Corn! În numele întregii familii Trump, vreau să urez fiecărui american o zi a Recunoştinţei fericită. Suntem aici să continuăm o tradiţie anuală foarte iubită. Astăzi am onoarea să vă prezint pasărea norocoasă din acest an, Corn, şi pe Cob, în caz că am fi avut nevoie de el. Corn şi Cob. Nu-i aşa greu de reţinut, nu?  O zi a Recunoştinţei fericită tuturor! Vă mulţumesc foarte mult! 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici