Donald Trump conduce detaşat în topul republicanilor pentru alegerile din 2024

  • Fostul preşedinte american are 42,8% popularitate
  • 31% dintre participanţi susţin că l-ar vota pe guvernatorul Floride, Ron DeSantis, 7,5% l-ar vota pe Mike Pence, fostul vicepreşedinte al SUA, iar pe locul patru figurează fostul guvernator al Carolinei de Sud, Nikki Haley, care are numai 4%
  • Donald Trump: "îi urez lui Nikki Haley să-şi urmeze inima".
  • Potrivit sondajelor, există posibilitatea să se repete alegerile din 2020, desfăşurate între Joe Biden, actualul preşedinte democrat al SUA, şi fostul preşedinte republican, Donald Trump.
780 afișări
Imaginea articolului Donald Trump conduce detaşat în topul republicanilor pentru alegerile din 2024

Sursa Foto - AP News

Fostul preşedinte american Donald Trump, deşi are probleme juridice, are şanse mari de a obţine nominalizarea de la Partidul Republican pentru a candida la preşedinţie în 2024. Are 42,8% popularitate, potrivit unui sondaj efectuat de Reuters/Ipsos între zilele 6-13 februarie, la care au răspuns 1.465 de republicani înregistraţi.

31% dintre participanţi susţin că l-ar vota pe guvernatorul Floride, Ron DeSantis, 7,5% l-ar vota pe Mike Pence, fostul vicepreşedinte al SUA, iar pe locul patru figurează fostul guvernator al Carolinei de Sud, Nikki Haley, care are numai 4%. 

DeSantis este de aşteptat să candideze la preşedinte, dar nu şi-a anunţat intenţia de a face acest lucru.

Haley a servit în administraţia lui Trump ca ambasador al SUA la Naţiunile Unite.

Miliardarul spune că nu este îngrijorat de perspectiva de a se confrunta cu unii dintre foştii săi membri ai cabinetului, potrivit Fox News: „Cu cât mai mulţi, cu atât mai bine. Mă bucur că candidează”, a spus Trump. „Vreau ca ea să-şi urmeze inima, chiar dacă şi-a luat angajamentul de a nu se confrunta niciodată împotriva celui pe care l-a numit drept cel mai mare preşedinte al vieţii ei”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici