Donald Trump, desemnat din nou candidatul Partidului Republican în scrutinul prezidenţial

  • Donald Trump a fost desemnat formal candidatul Partidului Republican în scrutinul prezidenţial din SUA
  • Preşedintele SUA: "Acesta este cel mai important scrutin din istoria ţării noastre. Ţara noastră poate merge fie într-o direcţie oribilă, fie într-o direcţie şi mai măreaţă"
  • Donald Trump îl va avea ca adversar în scrutinul din noiembrie pe fostul vicepreşedinte Joseph Biden
911 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, desemnat din nou candidatul Partidului Republican în scrutinul prezidenţial

Donald Trump, desemnat din nou candidatul Partidului Republican în scrutinul prezidenţial

Partidul Republican l-a desemnat oficial, luni după-amiază, pe preşedintele Donald Trump drept candidat al formaţiunii politice în scrutinul prezidenţial programat în noiembrie, informează agenţia Associated Press.

"Acesta este cel mai important scrutin din istoria ţării noastre. Ţara noastră poate merge fie într-o direcţie oribilă, fie într-o direcţie şi mai măreaţă", a declarat Donald Trump, prezent la Convenţia Partidului Republican, desfăşurată în Charlotte, Carolina de Nord.

Liderul de la Casa Albă a reiterat acuzaţiile referitoare la riscurile unor fraude electorale din cauza voturilor prin corespondenţă.

"I-am prins făcând unele lucruri rele în 2016, trebuie să fim atenţi, pentru că vor încerca din nou. Fiţi foarte atenţi, căci trebuie să câştigăm!. Singurul mod prin care ne pot lua acest scrutin este prin fraude", a afirmat Trump.

Potrivit sondajelor de opinie, Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat, are un avans de aproximativ 10% în raport cu Donald Trump, înaintea scrutinului prezidenţial din noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici