Donald Trump justifică relaţia bună pe care o are cu liderul Coreei de Nord

  • Donald Trump justifică relaţia bună pe care o are cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un
  • Preşedintele SUA: "Avem un alt tip de relaţie, o relaţie foarte bună. Şi nu este război"
  • Joseph Biden l-a acuzat pe Donald Trump că a legitimat acţiunile regimului de la Phenian
1001 afișări
Imaginea articolului Donald Trump justifică relaţia bună pe care o are cu liderul Coreei de Nord

Sursa foto: profimedia

Preşedintele SUA, Donald Trump, a justificat relaţia bună pe care o are cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, subliniind că în acest mod a evitat un posibil război nuclear.

"Am o relaţie foarte bună cu el. Avem un alt tip de relaţie, o relaţie foarte bună. Şi nu este război", a declarat Donald Trump la dezbaterea electorală.

Însă Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial, l-a acuzat pe Donald Trump că "a legitimat" acţiunile regimului autoritarist de la Phenian.

"A vorbit cu prietenul său bun, care este un criminal. Acum, nord-coreenii au rachete mult mai puternice, care pot ajunge mai uşor în SUA. Peninsula Coreea ar trebui să nu aibă deloc arme nucleare", a acuzat Biden.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici