Dragnea a promis creşterea salariilor primarilor. Turcan: Precum Ceauşescu: Să voteze amendamentele PNL

PNL cere PSD să dezbată, în regim de urgenţă, ordonanţa privind salariile demnitarilor, unde liberalii au depus amendamente pentru creşterea salariilor aleşilor locali, a declarat, luni, preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, afirmând că Dragnea a promis majorarea salariilor primarilor.

641 afișări
Imaginea articolului Dragnea a promis creşterea salariilor primarilor. Turcan: Precum Ceauşescu: Să voteze amendamentele PNL

Dragnea a promis creşterea salariilor primarilor. Turcan: Precum Ceauşescu: Să voteze amendamentele PNL

“Astăzi am asistat la încă un moment al ipocriziei maxime din partea domnului Dragnea. L-am văzut în faţa aleşilor locali, a oamenilor care duc greul deciziilor din comunităţile locale, unde de cele mai multe ori trebuie să facă faţă cu bani puţini unor răspunderi foarte mari, dezamăgindu-i cu creşterea salariilor. L-am văzut precum Ceauşescu de la balcon promiţând majorarea salariilor primarilor”, a declarat preşedintele intermar al PNL, Raluca Turcan.

PNL a cerut discutarea în regim de urgenţă a OUG pentru creşterea salariilor demnitarilor, unde PNL a depus amendamente pentru creşterea salariilor aleşilor locali.

“De ce spunem că este o ipocrizie? Pentru că PNL pus pe masa PSD şi a domnului Dragnea cu mai mult timp în urmă soluţia de a majora salariile primarilor şi a preşedinţilor de CJ. (…) De aceea, le cerem celor din PSD şi în special domnului Dragnea să renunţe la această ipocrizie şi să pună în regim de urgenţă pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor ordonanţa privind salariile demnitarilor, unde PNL a depus amendamente pentru creşterea salariilor primarilor şi preşedinţilor de CJ”, a spus Turcan.

Turcan a mai spus că Liviu Dragnea trebuie să spună clar dacă susţine sau nu creşterea acestor salarii.

“Are posibilitatea, prin forţă politică, prin decizie politică, să nu-i mai amăgească nici pe primari, nici pe preşedinţii de CJ”, a susţinut Raluca Turcan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici