Dragnea: Alianţa PSD-UNPR-PC are forţa să câştige Colegiul 3 Haţeg-Ţinutul Pădurenilor

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, şi-a arătat, duminică, încrederea că alianţa electorală PSD-UNPR-PC va câştiga mandatul de deputat la alegerile parţiale ce vor fi organizate pe 25 mai în Colegiul 3 Haţeg-Ţinutul Pădurenilor, rămas vacant în urma demisiei lui Dan Radu Ruşanu.

336 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Alianţa PSD-UNPR-PC are forţa să câştige Colegiul 3 Haţeg-Ţinutul Pădurenilor

Liviu Dragnea (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Prezent la un miting electoral care a avut loc în oraşul Călan, preşedintele executiv al PSD a arătat că Alianţa PSD-UNPR-PC propune alegătorilor din Colegiul 3 un candidat cu experienţă în administraţie date de consumarea mai multor mandate de primar, care a atras fonduri europene pentru diferite proiecte.

"Alianţa PSD-UNPR-PC are forţa şi încrederea necesară din partea populaţiei, pentru a câştiga Colegiul 3 Haţeg-Ţinutul Pădurenilor. (...) Am vorbit cu colegii mei şi cred că acest colegiu merită să-şi schimbe, după trei mandate, culoarea politică a parlamentarului care l-a reprezentat. Aici este nevoie de foarte multă muncă. Omul pe care noi îl propunem este un primar, un primar de câteva mandate, care are foarte multă experienţă”, a spus preşedintele executiv al PSD.

Potrivit acestuia, cea mai mare problemă a zonei o reprezintă crerea de noi locuri de muncă.

"Cel mai important obiectiv, cea mai importantă solicitare din această zonă o reprezintă crearea de locuri de muncă. Locurile de muncă nu se pot realiza decât prin investiţii serioase şi prin investiţii în infrastructura publică. Primarul nostru, pe care vrem să-l ajutăm să ajungă deputat, ştie cum se fac proiecte, ştie cum se aduc bani în această zonă, ştie cum să solicite la aceste lucruri şi avem încrederea că va fi un parlamentar foarte bun. Este un om aplicat, un om de-al locului, un om care a plecat de jos şi cred că cetăţenii din acest Colegiu vor aprecia acest lucru şi-i vor da votul”, a completat Liviu Dragnea.

Candidatul la alegerile parţiale din Colegiul 3 din partea Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC este social-democratul Petru-Sorin Marica. În vârstă de 51 de ani şi de profesie economist, Petru-Sorin Marica este de 14 ani primarul comunei Sălaşu de Sus.

La alegerile parţiale din Hunedoara, pentru postul de deputat în Colegiul electoral 3 Haţeg-Călan-Ţinutul Pădurenilor, rămas vacant în urma demisiei lui Dan-Radu Ruşanu, s-au înscris candidaţii Petru-Sorin Marica (PSD-UNPR-PC), Radu-Mihai Cristescu (PMP), Ioan Ciolea (PDL), Sorin Ştefoni (PNL) şi Marian Muntean (PPDD).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici