Dragnea: Am fost mulţi martori la cununia lui Shhaideh. N-aş fi refuzat să fiu naş

Liviu Dragnea a declarat, joi, că la cununia noului ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, au fost mulţi martori şi a arătat că n-ar fi refuzat să fie naş, dacă ar fi fost ocazia.

198 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Am fost mulţi martori la cununia lui Shhaideh. N-aş fi refuzat să fiu naş

Dragnea: Am fost mulţi martori la cununia lui Shhaideh. N-aş fi refuzat să fiu naş (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

Întrebată în ce calitate a fost prezent la cununia sa Liviu Dragnea, Sevil Shhaideih a declarat că a fost martor.

Întrebată dacă îl consideră părinte spiritual pe Dragnea, noul ministru al Dezvoltării a declarat: "Îl consider exact cum am spus: martor. Dar el nu este părinte spiritual că a participat la cununia mea (...). Lucrăm împreună pe peste 15 ani şi într-adevăr este omul de la care am învăţat cel mai mult la nivelul administraţiei publice".

În ceea ce-l priveşte pe Nicușor Constantinescu, Shhaideh a spus că şi el a fost martor.

"La acea cununie au fost mulţi martori şi chiar putem să depunem mărturie că lucrurile au fost în regulă. Dincolo de răutăţile care au apărut în presă (...), acolo am vrut toţi prietenii doamnei ministru, în special cei care eram în administraţia locală, să fim prezenţi la un moment fericit din viaţa dumneaei. Şi ne-a oferit calitatea de martori în acel proces important şi plăcut. Nu există, n-am fost naş. Dacă ar fi fost ocazia, n-aş fi refuzat", a spus şi Liviu Dragnea.

Sevil Shhaideh a depus, miercuri, jurământul de învestitură în calitate de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni.

Sevil Shhaideh, în vârstă de 50 de ani, a fost director al Direcţiei Sisteme Informatice din Consiliul Judeţean Constanţa în perioada 1993-2007, apoi, până în 2012, a condus Direcţia Proiecte din CJ Constanţa. Aceasta a devenit secretar de stat în MDRAP în 2012, după ce Liviu Dragnea a fost numit ministru.

Postul de ministrul al Dezvoltării a rămas vacant după ce Liviu Dragnea a demisionat în 15 mai, în ziua în care a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul privind fraude la referendumul din 2012 pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici