Dragnea: ANAF dacă nu se restructurează rapid, înseamnă că trebuie să scuturăm pomul

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, joi seară la Antena 3, că ANAF trebuie să se restructureze rapid pentru a se lupta cu marile companii, în caz contrar înseamnă „că trebuie să scuturăm pomul”.

450 afișări
Imaginea articolului Dragnea: ANAF dacă nu se restructurează rapid, înseamnă că trebuie să scuturăm pomul

Dragnea: ANAF dacă nu se restructurează rapid, înseamnă că trebuie să scuturăm pomul

„Eu am aşteptat ca ANAF să înţeleagă în aceşti doi ani că noi ce am vorbit în campanie nu a fost glumă. La ora această noi nu putem să ne aşteptăm ca ANAF să meargă la o mare companie şi să se bată cu o companie. ANAF dacă nu se restructurează rapid pentru a se lupta cu aceste companii înseamnă că trebuie să scuturăm pomul. Putem să mergem pe nişte bonusuri foarte mari, dar nu putem sta în continuare în situaţia asta”, a afirmat Liviu Dragnea, joi seară la Antena 3.

„Una dintre cele mai important probleme este că miliarde de euro nu intrat la bugetul de stat”, a completat preşedintele social-democrat.

Liderul PSD a mai spus că sunt companii care au cifre uriaşe de afaceri, de miliarde de euro, însă profituri foarte mici, puţin peste 1%, nevrând să plătescă impozitul în România. Liderul PSD a precizat că va prezenta situaţia acestor companii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici