Dragnea anunţă motivele precise pentru care au fost EXCLUŞI din partid Ţuţuianu şi Neacşu

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat luni seara că decizia de a fi excluşi Marian Neacşu şi Adrian Ţuţuianu nu a fost luată ca urmare a scrisorii semnate în care era contestată conducerea PSD , ci ca urmare a acţiunilor de după, cum ar fi discuţii cu Opoziţia.

1287 afișări
Imaginea articolului Dragnea anunţă motivele precise pentru care au fost EXCLUŞI din partid Ţuţuianu şi Neacşu

Dragnea anunţă de ce au fost EXCLUŞI, exact, din partid Ţuţuianu şi Neacşu

"Astăzi nu s-a discutat despre, nu s-au făcut propuneri de a fi excluşi colegi care aun semnat sau susţinut o anume scrisoare. După CEx din septembrie, când s-a decis prin vot să nu se susţină acea scrisoare, să nu se mai continue cu tipul acesta de acţiuni şi toată lumea să încerce să activeze în partid, pentru a susţine programele de guvernare naţională, locală, pentru a susţine legile în Parlament şi aceste lucruri au fost propuse chiar de cei care au susţinut scrisoare, s-a convenit, cum nu sunt de acord nici acum să se fi luat nicio măsura, că toată lumea să se ocupe de ce trebuie să facă un partid. Din păcate, ulterior au apărut unele înregistrări de la nişte şedinte conduse de Adrian Ţuţuianu. Ce am spus în interior, spun şi aici, condamn cu toată fermitatea acest mod de a înregistra şedinţele oricărui partid, dar acele înregistrări au supărat cea mai mare parte a membrilor de partid, nu numai cei din CEx", a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că cei prezenţi la discuţia de duminică au tras concluzia că Ţuţuianu şi Neacşu au continuat acţiunile împotriva formaţiunii.

"Tot după acel cel, am sperat cu toţii, în frunte cu mine, că oamenii încep să se apuce de treabă. Domnul Neacşu să îşi exercite atribuţiile de secretar general al PSD. Din păcate, după acel CEx domnul Neacşu nu a mai ajuns la Kiseleff şi nu a mai făcut nicio acţiune în genul acesta. În schimb mulţi parlamentari şi colegi, ne-au spus că sunt chemaţi să adere la un proiect, nu am înţeles care e proiectul. Iar din partea Opoziţiei au apărut oameni care au spus că există negocieri între domnul Neacşu şi Opoziţie care au zis că vor primi voturi la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD-ALDE. Toate aceste lucruri au făcut ca mulţi să voteze excluderea celor doi colegi", a mai spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici