Dragnea: Bănicioiu şi Teodorovici pot fi oricând miniştri într-un Guvern PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, marţi, că Nicolae Bănicioiu şi Eugen Teodorovici pot fi oricând miniştri, din punctul său de vedere, într-un Guvern PSD, el menţionând că cei doi sunt oameni pe care îi apreciază foarte mult şi că au fost miniştri foarte buni.

233 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Bănicioiu şi Teodorovici pot fi oricând miniştri într-un Guvern PSD

Dragnea: Bănicioiu şi Teodorovici pot fi oricând miniştri într-un Guvern PSD

Întrebat, marţi, la Antena 3, dacă Bănicioiu şi Teodorovici, foşti miniştri la Sănătate, respectiv Finanţe, sunt oameni pe care să conteze într-o „întărire” a echipei guvernamentale sau dacă opinează că echipa trebuie să rămână aşa cum este, Dragnea a precizat că cei doi au fost buni miniştri şi pot fi oricând miniştri într-un Guvern PSD.

„Şi Nicu Bănicioiu, şi Eugen Teodorovici sunt oameni pe care îi apreciez foarte mult, pentru că am fost cu ei în Guvern şi au fost miniştri foarte buni. Oricând pot fi miniştri, din punctul meu de vedere, într-un Guvern PSD”, a susţinut Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici