Dragnea: Berceanu - "tâmpitul ăsta", Boc - "ţâşt-bâşt-ul", Blaga - vorbeşte numai dimineaţa" - RTV

Vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea crede că ministrul Radu Berceanu este un "tâmpit", premierul Emil Boc este un "tâşt-bâşt", iar ministrul Vasile Blaga "vorbeşte numai dimineaţa", conform unei noi înregistrări din şedinţa CEXn al PSD, difuzată duminică de Realitatea TV.

43 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Berceanu - "tâmpitul ăsta", Boc - "ţâşt-bâşt-ul", Blaga - vorbeşte numai dimineaţa" - RTV

Dragnea: Berceanu - "tâmpitul ăsta", Boc - "ţâşt-bâşt-ul", Blaga - vorbeşte numai dimineaţa" (Imagine: Mediafax Foto)

"Era tâmpitul ăsta de Berceanu la o întâlnire a Coaliţiei: Noi n-avem probleme cu seceta în România! Hai să-mi arătaţi şi mie!". Ei aşa pun problema. Ce, Emil Boc e mai capabil decât Dan Nica? Ţâşt-băşt-ul ăsta! Am ajuns să ne dea lecţii! Ca şi Blaga! Care vorbeşte când? Numai dimineaţa, că după-amiază are o problemă. Ce, Pogea e mai capabil decât Niţă? Nici nu e comparaţie", a spus Dragnea în timpul şedinţei conducerii PSD, de la Turnu Măgurele.

Dragnea le-a mai spus colegilor de partid că, pentru consolidarea poziţiei PSD este nevoie de câştigarea alegerilor prezidenţiale: "Numai că trebuie să avem pârghiile şi pârghiile sunt scoase la concurs în noiembrie şi eu cred că Mircea Geoană va fi noul preşedinte al României, îi urez succes".

Şi preşedintele PSD a avut o părere asemănătoare: "S-a vorbit aici despre faptul că puterea înseamnă, în principal, putere la preşedinte, la Guvern, la resurse. Puterea înseamnă mai mult decât asta, înseamnă şi zona altor atribuţiuni pe care un preşedinte de ţară le are. Şi vedeţi bine că în această perioadă în care a existat o anumită împărţire a puterii s-a apăsat foarte brutal pe anumite zone de influenţă".

Liderii PSD s-au întrunit la sfârşitul acestei săptămâni, vineri, la Turnu Măgurele, într-un hotel deţinut de vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al partidului. La scurt timp după şedinţă, care s-a desfăşurat cu uşile închise, Realitatea TV a transmis fragmente de înregistrări a discuţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici