Dragnea colegilor: Nu săriţi să criticaţi noua propunere a PNL, pentru că ştim cât va fi în vigoare

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost ironic la adresa liberalilor, susţinând că le-a cerut colegilor din PSD să nu critice candidaţii PNL la Primăria Capitalei, pentru că nu se ştie cât rămân în această postură, aluzie la posibila retragere şi a lui Marian Munteanu.

1152 afișări
Imaginea articolului Dragnea colegilor: Nu săriţi să criticaţi noua propunere a PNL, pentru că ştim cât va fi în vigoare

Dragnea colegilor: Nu săriţi să criticaţi noua propunere a PNL, pentru că ştim cât va fi în vigoare (Imagine: Dragos Savu/ Arhiva Mediafax Foto)

''Le-am spus: nu săriţi să criticaţi noua propunere, pentru că ştim cât va fi în vigoare. Ca o remarcă: cred că marea diferenţă între noi şi PNL, Gabriela Firea şi cine o mai fi este că noi vrem să prezentăm Bucureştiului un proiect de viitor, un proiect de dezvoltare sustenabil şi serios, asumat, iar, din ce am înţeles din cealaltă parte, e că au un singur obiectiv: să nu fie PSD. Faptul că se tot schimbă candidaţii arată o lipsă de viziune şi credibilitate în ceea ce înseamnă şansa de a putea face ceva pentru Bucureşti'', a declarat Dragnea.

El a fost de părere că Vasile Blaga nu va candida la Primăria Capitalei.

''Nu aş vedea (o candidatură a lui Vasile Blaga la Primăria Generală a Capitalei – n.r.). Nu cred că Vasile Blaga se va implica în cursa asta'', a adăugat Dragnea.

Liderii PNL vor anunţa miercuri, la finalul unei noi runde de şedinţe ale conducerii partidului, ce decizie au luat în urma dezbaterilor generate de contestarea candidaturii lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, chiar de către voci din interiorul formaţiunii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici