Dragnea, despre candidaţii la locale: Până în decembrie trebuie să stabilim şi decizia pentru Bucureşti

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, spune că PSD va desemna ”în mod categoric” un candidat la Primăria Capitalei, care va fi stabilit până în decembrie, în urma unor analize sociologice, liderul social-democrat arătând că acesta trebuie să fie un bun administrator şi acceptat de populaţie.

98 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre candidaţii la locale: Până în decembrie trebuie să stabilim şi decizia pentru Bucureşti

Dragnea, despre candidaţii la locale: Până în decembrie trebuie să stabilim şi decizia pentru Bucureşti (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

”După această conferinţă, organizaţia Bucureşti trebuie să rămână unită şi bine structurată pentru că ne aşteaptă o primăvară importantă. PSD îşi va desemna un candidat propriu la Primăria Capitalei, în mod categoric, un candidat propriu din partea PSD, şi pentru asta este foarte important ca organizaţia Bucureşti să fie foarte bine structurată şi foarte bine condusă. Cine va fi ales de conferinţă, va avea susţinerea mea”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă Robert Negoiţă ar fi un posibil candidat al PSD la Primăria Capitalei, Dragnea a spus: ”Vom face analize sociologice extrem de serioase pentru că Bucureştiul este un oraş simbol al acestei ţări, pentru alegerile locale o victorie la Bucureşti înseamnă o opţiune foarte seriosă, inclusiv pentru parlamentare, este vorba de peste două milioane de români care trăiesc în Bucureşti şi nu-ţi poţi permite să propui un om care nu este foarte bun administrator şi nu are o viziune de dezvoltare”.

El a precizat că la primărie va fi propus un om care să administreze bine treburile Bucureştiului, dar, în acelaşi timp, să fie şi acceptat de populaţie.

”Până în decembrie trebuie să stabilim şi decizia pentru Bucureşti”, a mai spus Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici