Dragnea, despre cazul Marian Neacşu: Nu va mai fi candidat al PSD la locale sau la parlamentare. Codul de integritate, ne place sau nu, se aplică tuturor membrilor.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că în cazul deputatului PSD Marian Neacşu, condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare, se aplică codul de integritate din PSD şi acesta nu va mai putea fi candidat al partidului la alegerile din acest an.

1458 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre cazul Marian Neacşu: Nu va mai fi candidat al PSD la locale sau la parlamentare. Codul de integritate, ne place sau nu, se aplică tuturor membrilor.

Dragnea, despre cazul Marian Neacşu: Nu va mai fi candidat al PSD la locale sau la parlamentare. Codul de integritate, ne place sau nu, se aplică tuturor membrilor.

''Codul de integritate, ne place sau nu, se aplică tuturor membrilor, în ceea ce priveşte alegerile locale, cât şi pentru alegerile parlamentare şi, sigur, se va aplica şi în cazul domnului Marian Neacşu (...) Dacă se aplică codul pentru cineva, înseamnă că nu trece de el, deci, dacă nu trece, nu candidează”, a declarat Liviu Dragnea, la finalul şedinţei BPN a PSD.

Întrebat dacă Marian Neacşu va rămâne coordonatorul campaniei electorale a PSD, Dragnea a spus că o decizie urmează să fie luată în perioada următoare.

''Astăzi s-a întâmplat această sentinţă. O să discutăm în perioada imediat următoare în Biroul Permanent Naţional, probabil şi în Comitetul Executiv. Asta este o decizie internă'', a explicat Dragnea.

Deputatul PSD de Ialomiţa Marian Neacşu a fost condamnat definitiv de judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la şase luni închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese, după ce şi-a angajat nelegal fiica la biroul său parlamentar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici