Dragnea, despre proteste: Erau jointuri. Tineri cu ochii injectaţi au luat un om bătrân la bătaie/ “Iohannis a autorizat tot”

Liderul PSD Liviu Dragnea acuză că în locul unde erau manifestaţiile împotriva PSD au fost găsite jointuri, spunând că a rămas şocat cum nişte tineri cu ochii injectaţi au luat un om bătrân la bătaie.

3042 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre proteste: Erau jointuri. Tineri cu ochii injectaţi au luat un om bătrân la bătaie/ “Iohannis a autorizat tot”

Dragnea, despre proteste: Au fost găsite jointuri. Am rămas şocat cum nişte tineri cu ochii injectaţi au luat un om bătrân

"Nu mi-au cerut nimic nou. La toate întâlnirile la care am fost, începând de acum o lună, solicitarea principală spusă în diverse forme a fost nu ceda, nu ne lăsa, mergi înainte, bate-te în continuare pentru noi, apără ţara. Vedeam foarte multă speranţă în ochii lor. De asemenea vedeam foarte multă enervare pe bătăuşi. Eu i-am rugat pe toţi să nu reacţioneze. La Iaşi eram 25.000, unii spun 30.000, pe stradă o sută, două sute. Ce ar fi însemnat ca eu sau altcineva iresponsabil de la partid de pe scenă <<hai să mergem să discutăm cu oamenii aceia>>", a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

"Noi dacă am fi făcut aşa ceva la mitingul lui Iohannis ne băgau pe toţi în dube. Acolo erau foarte multe jointuri. (...) Am rămas şocat cum nişte tineri cu ochii injectaţi au luat un om bătrân l-au pus pe jos şi au început să dea cu picioarele în burtă. Deci ce ne oferă Ioahnnis şi PNL? Ei vor să insufle teroare, doar doar cetăţenii nu mai vin la vot. Dar ceea ce fac acum şi în continuare fac ca tot mai mulţi să vină la vot", a mai spus Dragnea.

Dragnea, despre proteste: Numai prin autorizarea SRI, SPP. Iohannis a autorizat tot

 

Liderul PSD Liviu Dragnea acuză faptul că protestatarii au curajul de a acţiona pentru că au toată protecţia din partea sistemului creat de preşedinte, nominalizând printre instituţiile care oferă autorizarea pe SPP şi SRI.

"Îmi spuneau seara colegi din Iaşi, majoritatea oamenilor, membri PSD care au vrut să iasă din autocare. Nu mai puteau să reziste. V-aţi uitat? Aia e politică? Prea multă înversunare. Oameni injectaţi. Aia nu e politică. Asta vor Iohannis, PNL, USR. Ei aşa vor. Eu le spun că cetăţenii şi susţinătorii noştri vor veni la vot. (...) Iohannis e în vârful piramidei. Numai cu protecţia maximă a preşedintelui României asemenea hoarde oameni pot circula prin ţară. Numai prin autorizarea SRI, SPP. Iohannis a autorizat tot. Nimeni nu ar avea curaj să facă aşa ceva dacă nu ar şti că sunt protejaţi total", a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Liderul PSD îl acuză pe Iohannis că incită la proteste şi iese din cadrul constituţional.

"Pentru că au cizma pe grumaz prin oamenii lui. Da bineînţeles (Iohannis poate controla procurori şi judecători – n.r.). E mai rău decât era Băsescu. Nu credeam că o să ajung să spun asta (...) Un preşedinte care incită la proteste, la violenţă, care susţine ura şi dezbinarea nu mai are nicio legătură cu Constituţia", a mai spus Dragnea.

"Eu nu i-am ascultat discursul dar am urmărit cu atenţie ce a zis. Era foarte bucuros că bătăuşii trimişi de el şi-au făcut datoria. Practic îi şi lăuda. Noi am ales şi am foarte mulţi colegi de partid care nu sunt de acord cu mine, mi-au zis hai să mergem şi noi şi să îi întâmpinăm cu dragoste. Eu am zis nu. Sper să reziste colegii mei, pentru că ăştia tot incită. Hai să le spunem oAmenilor ce putem face pentru ei, le arătăm ce vrem să facem în ţară şi la Bruxelles. Ştiu că e tentant să răspunzi cu înjurături sau când se dă cu piatra după tine să răspunzi şi să dai. Orice ţară care a fost dezbinată s-a dus în jos. Şi in istorie când au fost perioade lungi de stabilitate acea ţară s-a dezvoltat. Şi în epoca modernă când cineva vrea să distrugă o ţară o dezbină", a afirmat liderul PSD.

Sute de protestatari au huiduit liderii PSD la Iaşi şi Galaţi la manifestările electoralale din ultimele zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici