Dragnea, despre sesiune extraordinară la Parlament: PDL n-are ce face vara. Fenechiu a fost eficient

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a precizat, luni, că reprezentanţii PDL nu au ce să facă vara din moment ce au solicitat convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru discutarea impactului cazului Fenechiu asupra MCV, el arătând că liberalul a fost un ministru eficient.

220 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre sesiune extraordinară la Parlament: PDL n-are ce face vara. Fenechiu a fost eficient

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Păi şi nu se poate desfăşura discuţia asta în sesiunea normală? Probabil că nu au ce să facă vara. Adică un asemenea subiect, dacă vor să-l ridice, să-l dezbată, se poate dezbate şi în sesiunea normală. De ce să fie sesiune extraordinară pentru asta? Sunt în pană de idei, probabil", a reacţionat Dragnea.

El şi-a manifestat speranţa ca România să nu foe afectată în raportul MCV din cauza cazului Fenechiu. "Eu sper să nu. Până la urmă, mă rog, Justiţia s-a pronunţat, dar până la urmă. Relu Fenechiu a fost un ministru eficient, a avut două mari provocări, cea mai importantă a fost deblocarea Programului Operaţional de Transport, care înseamnă câteva miliarde de Euro, pe care a dus-o la capăt", a spus Dragnea.

Ministrul a precizat că deblocarea Programului Operaţional de Transport s-a datorat, în principal, meritelor lui Relu Fenechiu.

"Şi domnul Relu Fenechiu a muncit foarte mult, a făcut o restructurare în minister şi la Agenţia de Management, ceea ce ne-a ajutat ca România să beneficieze în continure de aceşti bani. A fost un ministru eficient. Din acest motiv nu văd de ce ar trebui să discutăm că Guvernul poate să aibă o problemă de imagine. O problemă de imagine, reală, cu implicaţii serioase, ar fi fost dacă acolo era un ministru prost şi nu ar fi fost în stare să deblocheze Programului Operaţional de Transport. România ar fi pierdut miliarde. Eu îl felicit pe Relu Fenechiu pentru ceea ce a făcut", a mai spus Dragnea.

PDL cere convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru a dezbate impactul cazului Fenechiu asupra MCV şi Legea privind personalul de specialitate din justiţie, a anunţat, luni, preşedintele PDL, Vasile Blaga, după şedinţa BPN al partidului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici