Dragnea: După Paşte vom decide succesorul la Camera Deputaţilor. Nu i-am propus lui Ponta

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a precizat că în primul Birou Permanent al PSD după Paşte va fi discutat succesorul de la şefia Camerei Deputaţilor, adăugând că nu a propus preluarea funcţiei de către Victor Ponta.

1157 afișări
Imaginea articolului Dragnea: După Paşte vom decide succesorul la Camera Deputaţilor. Nu i-am propus lui Ponta

Dragnea: După Paşte vom decide succesorul la Camera Deputaţilor. Nu i-am propus lui Ponta

"În primul Birou Permanent Naţional vom lua o decizie privind succesorul de la Camera Deputaţilor în condiţiile în care se eliberează", a spus Liviu Dragnea. El a adăugat că teoretic şi firesc poziţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor va fi eliberată, dar există nişte proceduri parlamentare referitoare la revocarea din funcţie a lui Valeriu Zgonea.

Întrebat dacă i-a propus lui Victor Ponta să preia funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Dragnea a răspuns: "Nu i-am propus lui Victor Ponta să fie preşedintele Camerei Deputaţilor".

Şeful PSD a mai spus că în şedinţa CExN nu s-a discutat despre nicio nominalizare la Camera Deputaţilor în locul lui Valeriu Zgonea.

Întrebat dacă Victor Ponta este o variantă, Dragnea a comentat ironic: "Domnul Victor Ponta e pregătit pentru foarte multe funcţii, pentru toate funcţiile. Punctul meu de vedere o să-l exprim în BPN. Nu este o decizie uşoară, ci trebuie cântărită foarte bine. Contează foarte mult şi părerea grupului parlamentar din Cameră".

Liderul PSD a precizat însă că s-a văzut cu Victor Ponta marţi şi că au discutat, fostul premier transmiţând că are tot sprijinul său.

Victor Ponta nu a participat miercuri la şedinţa Comitetului Executiv al PSD, fiind la Istanbul.

Comitetul Executiv al PSD a decis cu unanimitate de voturi excluderea din partid a lui Valeriu Zgonea, preşedinte executiv al PSD şi preşedinte al Camerei Deputaţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici