Dragnea: Este firesc ca preşedintele să convoace CSAT pe o chestiune urgentă, deşi premierul e plecat

Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, că este firesc ca preşedintele să convoace şedinţa CSAT dacă a apărut o chestiune urgentă de securitate naţională, chiar dacă premierul este în concediu legal.

168 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Este firesc ca preşedintele să convoace CSAT pe o chestiune urgentă, deşi premierul e plecat

Dragnea: Este firesc ca preşedintele să convoace CSAT pe o chestiune urgentă, deşi premierul e plecat (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

"Şedinţele CSAT se covoacă pentru chestiuni extrem de importante, în special legate de securitatea naţională. Dacă a apărut, nu am de unde să ştiu, o chestiune urgentă şi importanţă este firesc ca preşedintele să convoace CSAT, chiar dacă premierul este plecat în concediul legal. Există un premier interimar", a spus Dragnea.

Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării a început joi, la ora 14.00, de la şedinţă lipsind premierul Victor Ponta, care se află în concediu în Statele Unite ale Americii. Administraţia Prezidenţială nu a comunicat, până la această oră, temele care vor fi discutate în şedinţa CSAT, aşa cum se obişnuieşte înaintea unor astfel de reuniuni.

Şedinţa CSAT este condusă de preşedintele Klaus Iohannis, care îndeplineşte funcţia de preşedinte al Consiliului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici