Dragnea, favorit pentru postul de secretar general al PSD - surse

Congresul PSD din septembrie, la care se va lansa programul pentru prezidenţiale al candidatului Mircea Geoană, va alege şi un nou secretar general al partidului, Liviu Dragnea fiind favorit pentru ocuparea acestui post, conform unor surse din partid.

41 afișări
Imaginea articolului Dragnea, favorit pentru postul de secretar general al PSD - surse

Dragnea, favorit pentru postul de secretar general al PSD - surse (Imagine: Mediafax Foto)

Membrii Comitetului Executiv Naţional (CExN) au propus ca la Congresul din septembrie să fie ales şi secretarul general al partidului.

Potrivit mai multor lideri ai partidului, majoritatea membrilor BPN şi CExN şi-au exprimat, într-o formă sau alta, preferinţa pentru ca vicepreşedintele Liviu Dragnea să primească voturile organizaţiilor pe care le reprezintă.

Funcţia de secretar general al PSD este deţinută interimar de deputatul Valeriu Zgonea, în condiţiile în care postul a devenit vacant în urma deciziei lui Titus Corlăţean de a renunţa la mandatul câştigat, prin vot, la Congresul PSD din 2006.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici