Dragnea: Fenechiu, susţinut de Antonescu, a propus în USL reluarea discuţiilor la Legea amnistiei

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seară, că liberalul Relu Fenechiu, susţinut de Crin Antonescu, a fost cel care a propus, în octombrie sau noiembrie 2013, în cadrul unei şedinţe a USL, reluarea discuţiilor asupra Legii amnistiei, aflată în Parlament.

792 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Fenechiu, susţinut de Antonescu, a propus în USL reluarea discuţiilor la Legea amnistiei

Dragnea: Fenechiu, susţinut de Antonescu, a propus în USL reluarea discuţiilor la Legea amnistiei (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"PSD nu mai vrea să treacă prin Parlament Legea amnistiei, e un subiect închis. Subiectul a fost generat într-o întâlnire a USL, a propus discuţia domnul Fenechiu, să se reia discuţiile despre Legea amnistiei, legea a fost propusă de Cătălin Voicu. Şi Crin a susţinut atunci în discuţie ideea de a se relua dezbaterea despre legea amnistiei. A fost în octombrie, noiembrie", a spus Dragnea, într-o emisiune a B1 Tv.

El a precizat că PSD nu mai vrea să fie reluate dezbaterile în Parlament pe actuala formă a Legii amnistiei.

"Dacă vreodată Ministerul Justiţiei va dori să genereze o dezbatere publică despre oportunitatea Legii amnistiei şi graţierii - e cu totul altceva. Dar în Parlament, PSD nu mai susţine. Asta e decizia PSD şi a USD", a mai spus Dragnea.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici