Dragnea: În ianuarie discutăm dacă se impune restructurarea Guvernului; Tudose nu e foarte calm

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, joi, că în luna ianuarie se va discuta despre restructurarea Guvernului Tudose în sensul de a se vedea dacă se impune sau nu o astfel de restructurare, el apreciind, pe de altă parte, că premierul Tudose nu este foarte calm.

2847 afișări
Imaginea articolului Dragnea: În ianuarie discutăm dacă se impune restructurarea Guvernului; Tudose nu e foarte calm

Dragnea: În ianuarie discutăm dacă se impune restructurarea Guvernului; Tudose nu e foarte calm

Trebuie să vedem anul viitor dacă forma Guvernului este cea mai bună, dacă este nevoie sau nu să se procedeze la o restructurare a Guvernului, dacă da sau nu. (...) Şi am avut o discuţie cu prim-ministrul, cu domnul preşedinte Tăriceanu în ianuarie să începem să discutăm dacă se impune, repet, să vedem dacă e necesar sau nu. În ianuarie vom începe discuţii serioase despre ce putem face pentru ca activitatea guvernamentală să fie şi mai bună decât a fost în această perioadă”, a spus Dragnea la România Tv.

El a precizat că activitatea Guvernului Tudose a fost una bună, iar rezultatele Executivului sunt, de asemenea, bune.

Eu sunt mulţumit de activitatea premierului Tudose. E un tip care nu e foarte calm, sunt oameni care nu sunt foarte calmi. Pe de altă parte, ritmul de muncă de la Guvern în ultimele luni a fost infernal”, a spus Dragnea.

Întrebat despre remaniere, Dragnea a răspuns: „Eu personal, nici pe premier nu l-am auzit până acum, nu am niciun element care să-mi spună că trebuie remaniat ministrul X”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici