Dragnea, liderul PSD: Borc are contacte serioase cu PNL pentru a intra în partid, poate chiar preşedinte

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că vicepremierul Costin Borc poartă discuţii cu PNL să intre în partid ''pentru a fi într-un ipotetic guvern PNL viitor'' şi că a auzit ''zvonul'' că vicepremierul ar putea fi viitorul preşedinte al liberalilor.

1042 afișări
Imaginea articolului Dragnea, liderul PSD: Borc are contacte serioase cu PNL pentru a intra în partid, poate chiar preşedinte

Dragnea, liderul PSD: Borc are contacte serioase cu PNL pentru a intra în partid, poate chiar preşedinte(Imagine Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

''În primul rând, domnul Borc - e condamnabil că nu se face la vedere - are contacte serioase cu cei de la PNL pentru a intra în partid la un moment dat, pentru a candida, pentru a fi într-un ipotetic guvern PNL viitor'', a spus Dragnea într-o emisiune televizată.

Întrebat dacă Borc ar putea fi chiar un eventual preşedinte al PNL după unificarea totală a PNL cu PDL, Dragnea a spus că ''a auzit şi zvonul ăsta''.

''Am auzit şi zvonul ăsta, dar sincer eu nu mai îmi pierd foarte mult timp să verific dacă sunt reale zvonurile de tipul ăsta pentru că în PNL se schimbă variantele foarte rapid'', a mai spus Dragnea, făcând referire la schimbarea de către PNL a trei candidaţi la funcţia de Primar General al Capitalei.

Dragnea l-a acuzat şi miercuri pe Costin Borc de faptul că face politica PNL-ului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici