Dragnea: Oprea nu va fi pe listele PSD la alegerile parlamentare, ca să fie clar pentru toată lumea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a precizat miercuri seara că fostul vicepremier Gabriel Oprea nu va fi pe listele PSD la alegerile parlamentare, pe motiv că susţine "lupta împotriva corupţiei".

639 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Oprea nu va fi pe listele PSD la alegerile parlamentare, ca să fie clar pentru toată lumea

Dragnea: Oprea nu va fi pe listele PSD la alegerile parlamentare, ca să fie clar pentru toată lumea

"Am susţinut şi susţin lupta împotriva corupţiei! Ca să fie clar pentru toată lumea: la alegerile din 11 decembrie, Gabriel Oprea NU va fi pe listele PSD!", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Liderii centrali şi judeţeni ai PSD se reunesc joi în şedinţa Consiliului Executiv Naţional (CExN), care va avea loc într-un resort din Delta Dunării, pentru a lua decizii referitoare la listele de candidaţi şi la campania electorală.

Senatorul ex-UNPR Gabriel Oprea a fost salvat luni de urmărirea penală pentru ucidere din culpă în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină, prin votul majorităţii senatorilor PSD-ALDE-PRU şi foşti UNPR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici