Dragnea (PSD): Fără alimente pentru voturi, în cursa pentru PE

Şeful de campanie al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că doreşte ca în această campanie electorală partidele să nu recurgă la mită electorală, sub formă de produse alimentare.

1 afișare
Imaginea articolului Dragnea (PSD): Fără alimente pentru voturi, în cursa pentru PE

Dragnea (PSD): Fără alimente pentru voturi, în cursa pentru PE

El a răspuns astfel unei întrebări a ziariştilor dacă PSD va oferi astfel de produse pentru a obţine voturi.

"Dacă, pentru un kilogram de zahăr sau de ulei, românii vor să trimită în Parlament European nişte comercianţi, angrosişti de zahăr şi de ulei...", a răspuns el.

El şi-a exprimat speranţa că participanţii la competiţia electorală nu vor recurge la astfel de gesturi.

"Să ia zahărul şi să ne voteze pe noi!", l-a completat deputatul Florin Iordache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici