Dragnea: Puţin probabil ca după locale să mai fiu în fruntea partidului

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus luni că este ”puţin probabil” ca după alegerile locale din 5 iunie să mai fie liderul partidului, afirmând că modernizarea partidului şi câştigarea alegerilor sunt obiectivele care "încă" îl mai ţin activ în această funcţie.

554 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Puţin probabil ca după locale să mai fiu în fruntea partidului

Dragnea: Puţin probabil ca după locale să mai fiu în fruntea partidului (Imagine Dragos Savu / Mediafax Foto)

Liviu Dragnea a fost întrebat, în timpul unei conferinţe de presă, dacă va continua să fie liderul partidului şi după alegerile locale.

"Puţin probabil! Puţin probabil, dar sunt câteva obiective pe care mi le-am asumat şi care mă interesează să se întâmple, anume modernizarea partidului care este în plină desfăşurare – eu neavând stilul altor politicieni, care să facă din orice operaţiune spectacol mediatic, dar şi pregătirea unei noi generaţii de lideri în partid, care să preia din 2017. De asemenea, câştigarea alegerilor locale şi parlamentare. Aceste două obiective sunt cele care încă mă mai ţin active în poziţia asta", a declarat Liviu Dragnea.

El a fost întrebat dacă va demisiona din funcţie.

"Am spus că e puţin probabil să doresc să mai continui după alegerile locale. Puteţi să traduceţi din română în română cum doriţi. Eu am spus puţin probabil şi sunt foarte sincer", a conchis liderul social-democraţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici