Ciprian Ciucu s-a înscris în PNL. Predoiu: Va fi viceprimarul Capitalei după alegeri

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a declarat, luni, că Ciprian Ciucu s-a înscris în PNL, fiind propus pentru postul de viceprimar şi figurând primul pe lista consilierilor CGMB, în timp ce Marian Munteanu nu se mai află pe această lista.

841 afișări
Imaginea articolului Ciprian Ciucu s-a înscris în PNL. Predoiu: Va fi viceprimarul Capitalei după alegeri

Ciprian Ciucu s-a înscris în PNL. Predoiu: Va fi viceprimarul Capitalei după alegeri

„În urmă cu aproximativ o jumătate de oră domnul Ciprian Ciucu s-a înscris în PNL. Este partenerul meu în campania pentru Bucureşti, va fi viceprimarul Capitalei după alegeri, prin votul cetăţenilor şi sunt extrem de mulţumit şi fericit aş putea spune că putem să prezentăm bucureştenilor o ofertă integrată, un tandem de candidat pentru funcţia de primar general al Capitalei şi pentru funcţia de viceprimar care să le garanteze realizarea proiectelor pe care le vom prezenta” , a declarat candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu.

Predoiu a afirmat că Ciprian Ciuc este primul pe lista de consilieri pentru CGMB, hotărâre adoptată, în BP al PNL Bucureşti, cu unanimitate.

El a mai susţinut că Ciucu este un expert în administraţie publică.

„Domnul Ciucu este un expert în administraţie publică. A lucrat şi în ţară şi peste hotare vreme de 15, 16 ani, în acest domeniu, astăzi a făcut un pas important pe care trebuie să îl facă oricine îşi doreşte să îşi pună în aplicare proiectele”, a mai spus Predoiu.

În schimb, Marian Munteanu nu se va ma regăsi pe liste consilierilor pentru CGMB, Predoiu afirmând că acesta nu a mai dorit să candideze.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici