Dragnea respinge categoric discuţia despre congres în PSD

Vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, la sediul PSD, că respinge categoric discuţiile privind organizarea unui congres extraordinar în partid, în perioada următoare, precizând că cine lansează această teză face o mare greşeală.

16 afișări
Imaginea articolului Dragnea respinge categoric discuţia despre congres în PSD

Dragnea respinge categoric discuţia despre congres în PSD (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu resping categoric discuţia despre un congres extraordinar în partid. Noi avem acum o temă foarte improtantă în faţă, să facem un guvern care să conducă această ţară", a spus Dragnea, menţionând că, după ce social-democraţii vom rezolva această problemă, fie că ajung la putere la guvernare sau în opoziţie, abia după acest moment se poate discuta despre congres.

Vicepreşedintele PSD a mai adăugat că "cine lansează această teză ( a Congresului, n.r.), face o mare greşeală".

El a precizat că "nu există curente divergente în partid, şi că, la această oră, în fiecare partid sunt opinii personale", dar că "opinia majoritară va fi luată după finalizarea negocierilor, când se va veni în faţa Comitetului Executiv şi în acest for se va lua decizia finală.

Dragnea a mai spus că nu crede că în cursul zilei de joi social-democraţii se vor întâlni cu reprezentanţii celorlalte partide.

"S-ar putea ca în discuţii exploratorii sau când ne vedem la televizor să avem impresia că avem puncte comune", a spus Dragnea, referitor la discuţiile privind posibilele variante de guvernare, menţionând că, atunci când formaţiunile se aşează la masă oficial, pentru negocieri, şi se discută despre programe, se poate ajunge la concluzia că nu e cale de comunicare.

"Orice variantă este posibilă, inclusiv de realizare a unei majorităţi sau de rămânere în Opoziţie", a mai spus Dragnea.

Citeşte şi:

Mitrea: Potrivit statutului, după alegeri se convoacă Congres şi se alege o altă conducere

Iliescu: Convocarea congresului PSD este firească şi statutară

Geoană şi Mitrea au opinii diferite în privinţa convocării unui congres al PSD

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici