Dragnea şi Grindeanu nu au participat la evenimentele publice unde îşi anunţaseră prezenţa

Preşedintele PSD Liviu Dragnea şi premierul Sorin Grindeanu nu au participat, miercuri dimineaţa, la evenimentele publice la care ar fi trebuit să ia parte sau la care îşi anunţaseră prezenţa.

14483 afișări
Imaginea articolului Dragnea şi Grindeanu nu au participat la evenimentele publice unde îşi anunţaseră prezenţa

Dragnea şi Grindeanu nu au participat la evenimentele publice unde îşi anunţaseră prezenţa (Imagine: Alexandra Pandrea/ Foto Mediafax)

Astfel, preşedintele PSD Liviu Dragnea, ar fi trebuit să participe, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, la şedinţa Birourilor permanente reunite, programată pentru ora 9.00, pentru a stabili calendarul de dezbatere al bugetului pe anul 2017.

De asemenea, atât Dragnea cât şi premierul Sorin Grindeanu ar fi trebuit să participe, începând cu ora 10.00, la un eveniment organizat de o televiziune, privind relaţia dintre stat şi mediul de afaceri în 2017, programat pentru ora 10.00, ei fiind anunţaţi cu o zi înainte ca făcând parte dintre vorbitori şi confirmând prezenţa.

Marţi seara, înainte de şedinţa de guvern, preşedintele PSD Liviu Dragnea, şi preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu, s-au întâlnit într-un birou de la Palatul Parlamentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici