Dragnea: Va fi desemnat un secretar de stat care să coordoneze Strategia Dunării

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că în şedinţa coaliţiei de guvernare s-a discutat desemnarea unui secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Fondurilor Europene pentru a coordona Strategia Dunării.

927 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Va fi desemnat un secretar de stat care să coordoneze Strategia Dunării

Dragnea: Va fi desemnat un secretar de stat care să coordoneze Strategia Dunării

„Premierul a acceptat să se desemneze un secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Fondurilor Europene care să fie alocat ori vicepremierului, ori ministrului Nica (Marius Nica, ministrul Fondurilor Europene -n.red.), după cum va decide premierul, şi care va avea ca şi atribuţii doar coordonarea Strategiei Dunării”, a spus Dragnea, la Parlament.

El a adăugat că România este singurul stat din Europa care a alocat bani privind Strategia Dunării, „adică bani efectivi şi este nevoie de o coordonare directă şi vor găsi în perioada următoare un secretar de stat pentru asta”.

De asemenea, Dragnea a spus că în această sesiune vor fi câteva proiecte de legi asumate de către coaliţie ca iniţiativă parlamentară pentru a fi aprobate în Parlament: parteneriatul public-privat, legile justiţiei, Codul administrativ, Legea privind achiziţiile publice şi Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici