Dragnea: Vor fi tineri într-o proporţie covârşitoare la alegeri, dar vom păstra şi oameni vechi

Candidaţii PSD la alegerile de anul viitor vor fi tineri într-o "proporţie covârşitoare", a declarat sâmbătă preşedintele formaţiunii social-democrate, Liviu Dragnea, înainte de începrea congresului organizaţiei de tineret care îşi va alege un nou lider.

350 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Vor fi tineri într-o proporţie covârşitoare la alegeri, dar vom păstra şi oameni vechi

Dragnea: Vor fi tineri într-o proporţie covârşitoare la alegeri, dar vom păstra şi oameni vechi (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

"Spun cu certitudine, într-o proporţie covârşitoare, vor fi tineri. Sigur, avem oameni care vor fi păstraţi, care vor participa în continuare la alegeri, la campanie, vor fi candidaţi, vor fi consilieri locali, primari, vor fi parlamentari, dar anul 2016 este un an important pentru partid, un an de răscruce în care tinerii vor începe să participe la construcţia viitorului lor", a spus Dragnea, înaintea congresului TSD, care se desfăşoară, sâmbătă, la Romexpo.

De asemenea, Liviu Dragnea a mai declarat că la Congresul TSD "se va naşte un lider" pe care îl va ajuta foarte mult şi cu care vrea să pregătească în 2016 o nouă generaţie de lideri în partid. "E un partid care se modernizează şi care să vină în faţa oamenilor cu o ofertă serioasă şi cu oameni credibili şi foarte mulţi tineri", a mai spus Dragnea.

În cursa pentru şefia TSD sunt înscrişi trei candidaţi. Este vorba despre deputatul PSD, Gabriela Podașcă, fostul viceprimar al Sectorului 6, Gabriel Petrea şi vicepreşedintele TSD, Andrei Tinu. Înainte ca Tinu să-şi anunţe candidatura, liderul PSD, Liviu Dragnea, spunea despre Podaşcă şi Petrea, că ambele variante "sunt bune".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici