Dragomir a demisionat din PRM şi va candida la parlamentare din partea PDL

Deputatul Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a demisionat din PRM şi că va candida din partea PDL la alegerile parlamentare din toamnă.

17 afișări
Imaginea articolului Dragomir a demisionat din PRM şi va candida la parlamentare din partea PDL

Dragomir a demisionat din PRM şi va candida la parlamentare din partea PDL (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi-am dat demisia de frică, crezând că de la PRM nu mai pot ieşi (parlamentar - n.r.)", a precizat el, invocând sondajele de opinie făcute publice recent şi care plasează PRM sub pragul electoral de 5%.

El a menţionat că va merge la "un partid puternic", unde munca sa va fi apreciată. Întrebat despre ce formaţiune politică este vorba, Dragomir a răspuns că se referă la PDL.

Dumitru Dragomir a spus, pe de altă parte, că este singurul parlamentar din opoziţie care, în actuala legislatură, a reuşit să treacă prin Parlament o lege organică.

"Doresc succes PRM în continuare", a mai spus deputatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici