Dragomir candidează în Colegiul 2 Scorniceşti pentru Camera Deputaţilor din partea PRM

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, candidează în Colegiul 2 Scorniceşti pentru Camera Deputaţilor din partea Partidului România Mare, dosarul său fiind depus, marţi, la Biroul Electoral Judeţean Olt.

32 afișări
Imaginea articolului Dragomir candidează în Colegiul 2 Scorniceşti pentru Camera Deputaţilor din partea PRM

Dragomir candidează în Colegiul 2 Scorniceşti pentru Camera Deputaţilor din partea PRM (Imagine: Mediafa Foto)

Colegiul în care candidează Dumitru Dragomir cuprinde 48.000 de alegători şi este format din oraşele Scornicesti şi Potcoava şi 21 de comune.

Contracandidaţii preşedintelui LPF sunt primarul comunei Coloneşti, Nicolae Stan de la PDL, deputatul PSD Aurel Gubandru, liberalul Ion Moisescu, Banto Zsolt Norbert de la UDMR şi Constantin Constantinescu de la PNG.

"Venirea lui Dumitru Dragomir în judeţul Olt va determina obţinerea unui număr mai mare de voturi pentru partid. Ea mă bucură deoarece PRM va obţine un scor electoral care să îi permită partidului rămânerea în Parlament. Dragomir este cunoscut în zonă pentru că o perioadă de câţiva ani a condus echipa de fotbal FC Olt Scorniceşti şi este un politician care a înţeles că locul lui este în Partidul România Mare", a declarat Marin Diaconescu, liderul organizaţiei Olt a PRM.

Diaconescu a mai precizat că PRM Olt are candidaţi în toate cele zece colegii ale judeţului şi nu a fixat procentele electorale ale organizaţiei judeţene pentru alegerile parlamentare din data de 30 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici