Drulă: Ministrul anti-infrastructură a început deja sarabanda de scuze şi întârzieri

„Ministrul anti-infrastructură, Sorin Grindeanu, a început deja sarabanda de scuze şi întârzieri chiar şi pe proiectele aproape gata”, declară liderul interimar al USR, Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor.

395 afișări
Imaginea articolului Drulă: Ministrul anti-infrastructură a început deja sarabanda de scuze şi întârzieri

Drulă: Ministrul anti-infrastructură a început deja sarabanda de scuze şi întârzieri

„Cătălin Drulă: Ministrul anti-infrastructură a început deja sarabanda de scuze şi întârzieri chiar şi pe proiectele pe care i le-am lăsat aproape gata încă din luna septembrie. Aşa se întâmplă când te ţii de politicăreală în loc să pui osul la treabă. Sunt câteva investiţii majore pe care cu greu le-ar putea rata domnul Grindeanu anul acesta. Dar cu PSD la butoane ne putem aştepta la ce e mai rău”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

El prezintă o serie de proiecte şi stadiile acestora.

„Craiova - Piteşti: 40km de drum expres între Balş şi Slatina. La finalul mandatului meu, acum 6 luni, era finalizat în proporţie de peste 90%. Podul de la Brăila: drumurile de legătură le-am deblocat anul trecut, aveam calendar de inaugurare cu constructorul în 2022, Autostrada Sibiu - Piteşti (Lotul 1 Sibiu - Boiţa): calendarul de finalizare agreat cu constructorul prevedea anul 2022, Autostrada A0 Sud: sectorul dintre DN5 şi DN6 trebuie şi el finalizat anul acesta, Intersecţiile denivelate de pe Centura Bucureşti: Domneşti, Berceni, Olteniţei, Şi variantele ocolitoare Timişoara, Satu Mare, Tg. Jiu, Tecuci. Ar mai fi şi alte proiecte, care cu nişte efort ar putea fi terminate în 2022. Dar, ca să nu suprasolicit PSD-ul, mă opresc aici. Să nu finalizeze proiectele mai sus înseamnă fie rea voinţă, fie pură incompetenţă din partea domnului Grindeanu. La preluarea mandatului i-am spus ministrului PSD că îi doresc să facă absorbţie de 7 miliarde de lei pentru infrastructura rutieră. Cu fiecare zi ce trece pare că ne îndepărtăm de acel obiectiv”, încheie Drulă.

Termenele de execuţie sunt deja depăşite la Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, iar mobilizarea lasă de dorit, a anunţat, luni, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drulă,
grindeanu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici