„Duelul” dintre Alin Nica şi Arafat continuă: „Consideră că deţine adevărul absolut asupra intereselor oamenilor”. Ce îi cere şefului DSU

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş susţine că timişorenii aşteaptă şi merită scuzele lui Raed Arafat şi a celor care i-au susţinut la nivel local „decizia nedreaptă şi ilegală”.

2239 afișări
Imaginea articolului „Duelul” dintre Alin Nica şi Arafat continuă: „Consideră că deţine adevărul absolut asupra intereselor oamenilor”. Ce îi cere şefului DSU

Ce a declarat preşedintele CJ Timiş

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, spune despre şeful DSU Raed Arafat că se consideră deţinătorul adevărului absolut asupra intereselor oamenilor: „scuzele ar fi primul gest firesc”.

Alin Nica a răspuns sâmbătă la un comentariu pe Facebook, în care un utilizator îi propune să îl tragă la răspundere pe Raed Arafat, în baza sentinţei Curţii de Apel Bucureşti.

„Raed Arafat a anunţat de ieri că va ataca decizia Curţii de Apel Bucureşti deoarece nu înţelege cum ne-am permis să discutăm în CJSU în afara, citez, <recomandărilor autorităţii sanitare> şi consideră că el deţine adevărul absolut asupra intereselor oamenilor. E nevoie de o decizie definitivă înainte de orice alt pas. Acesta a fost motivul pentru care am zis că scuzele ar fi primul gest firesc, dar Raed Arafat refuză să prezinte măcar atât timişorenilor şi spune că dacă ar da timpul înapoi ar face la fel. În ceea ce priveşte prejudiciile create, eu sau Consiliul Judeţean nu putem da în judecată însă acest lucru poate fi făcut de către HoReCa, centre de sport sau alţi antreprenori afectaţi”, este răspunsul lui Alin Nica.

Curtea de Apel Bucureşti a anulat ordinul prin care şeful DSU, Raed Arafat, a decis să prelungească restricţiile în Timişoara, în perioada 22- 24 martie, peste hotărârea luată de CJSU Timiş, anunţa vineri Alin Nica.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici