Preşedintele Consiliului Judeţan Timiş: Instanţa a anulat ordinul prin care Raed Arafat a prelungit restricţiile

  • Curtea de Apel Bucureşti a anulat ordinul prin care şeful DSU, Raed Arafat, a decis să prelungească restricţiile în Timişoara, în perioada 22- 24 martie, peste hotărârea luată de CJSU Timiş.
  • Anunţul a fost făcut vineri de către Alin Nica, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.
2361 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Consiliului Judeţan Timiş: Instanţa a anulat ordinul prin care Raed Arafat a prelungit restricţiile

Preşedintele Consiliului Judeţan Timiş FOTO Alin Nica/Facebook

„Instanţa a confirmat ceea ce am semnalat din primele momente: a fost o intervenţie abuzivă şi nejustificată. Dar, înainte de toate, a fost un precedent periculos şi o intimidare a membrilor CJSU. Din păcate observ tot mai multe erori de judecată în ultima perioadă la cei în mâinile cărora stau vieţile cetăţenilor”, a scris pe Facebook Alin Nica.

Acesta susţine că timişorenii aşteaptă şi merită scuzele lui Raed Arafat şi a celor care i-au susţinut la nivel local „decizia nedreaptă şi ilegală”.

Preşedintele CJ Timiş îi îndeamnă pe oameni să respecte „cu sfinţenie regulile, cu speranţa ca, prin efortul comunităţii, rata de infectare să scadă natural şi să ieşim cât mai repede din carantină”.

Alin Nica a acuzat miercuri dubla măsură în privinţa carantinei impuse în Timişoara, în vreme ce Bucureştiul a scăpat de aceste măsuri. El spunea că i-a fost trimis răspunsul prefectului Capitalei la întrebarea de ce nu intră Bucureştiul în carantină.

„L-am citit şi pe de-o parte mă bucur, pe alta sunt foarte furios. Mă bucur pentru că invocă argumentele folosite de mine în cazul Timişoarei însă sunt foarte supărat pentru judecata cu dublă măsură”, scria Nica pe Facebook.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, duminică seara, că la nivel central s-a decis prelungirea carantinei pentru 72 de ore, din cauza ratei de infectare ridicate şi a atingerii capacităţii maxime la ATI, iar preşedintele CJ Timiş a spus de atunci că „este o bătaie de joc, o sfidare a unei structuri judeţene şi o intervenţie politică grosolană”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici