Dumitru Oprea: PDL Iaşi a fost preluat de "un preacurat" afacerist cu "dragoste nemijlocită" faţă de USL

Senatorul PDL Dumitru Oprea, înlocuit marţi cu omul de afaceri Gabriel Surdu la şefia PDL Iaşi, susţine că filiala a fost preluată de "un preacurat" afacerist local, care şi-a dovedit în nenumărate rânduri "dragostea nemijlocită" faţă de USL.

486 afișări
Imaginea articolului Dumitru Oprea: PDL Iaşi a fost preluat de "un preacurat" afacerist cu "dragoste nemijlocită" faţă de USL

Dumitru Oprea: PDL Iaşi a fost preluat de "un preacurat" afacerist cu "dragoste nemijlocită" faţă de USL (Imagine: Liviu Chirica / MediafaxFoto)

Dumitru Oprea a declarat că, în urma deciziei de marţi a Biroului Permanent Naţional al PDL, prin care a fost schimbat de la conducerea PDL Iaşi, filiala a fost preluată de "un preacurat afacerist local".

"Manevrele grele, chinuite de luni de zile, poate ani, îşi dezvăluie autorii şi intenţiile. Un preacurat afacerist local a devenit proprietarul acestei filiale, personaj care şi-a dovedit în nenumărate rânduri dragostea nemijlocită faţă de USL. Dar important e că are bani şi crede că trecutul poate fi spălat dacă n-are cine să i-l reamintească", a afirmat Dumitru Oprea.

Senatorul PDL a mai spus că "unii consideră că pot cumpăra partide şi cariere politice cu cash" şi că aceştia îşi închipuie că pot conduce o filială ca pe un SRL.

"Ceea ce se întâmplă acum nu e o numire, ci o îmbălsămare a partidului şi o palmă dată ieşenilor care aşteaptă credibilitate de la politicieni. E o situaţie pe care, în numele onorabilităţi, îi las pe unii lideri de la Bucureşti să şi-o asume moral", a mai spus Dumitru Oprea.

El susţine că toţi cei care azi se bucură ar putea avea o surpriză imensă la alegerile din decembrie.

"Le transmit stimaţilor afacerişti că în România încă funcţionează uninominalul", a adăugat Dumitru Oprea.

Omul de afaceri Gabriel Surdu a fost desemnat, marţi, lider interimar al PDL Iaşi, în locul senatorului Dumitru Oprea, decizia fiind luată în cadrul Biroului Permanent Naţional al partidului, în urma rezultatelor slabe obţinute de PDL Iaşi în alegerile locale.

Gabriel Surdu este un prosper om de afaceri ieşean, el fiind membru PDL din anul 2008, când a venit de la PSD alături de alţi social-democraţi.

La alegerile locale, PDL Iaşi a obţinut 17 la sută în judeţul Iaşi, rezultatul clasând filiala pe unul dintre ultimele locuri în topul organizaţiilor democrat-liberale din ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici