Editorial Cristian Tudor Popescu: A doua revoluţie Băsescu în medicină

"Vedeţi-vă de treabă, domnu Diaconescu, C.T. Popescu, deşi mă critică cât încape, nu e în solda lui Vântu, nu e în solda nimănui, o face de capul lui". Cine rostea aceste cuvinte în vinerea de dinaintea alegerilor prezidenţiale din decembrie 2009?

28 afișări
Imaginea articolului Editorial Cristian Tudor Popescu: A doua revoluţie Băsescu în medicină

Editorial Cristian Tudor Popescu: A doua revoluţie Băsescu în medicină (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Domnul preşedinte Băsescu, într-o emisiune de mare audienţă la OTV, în care realizatorul îşi exprimase mirarea că Mircea Geoană fusese desfiinţat de subsemnatul pe postul lui Vântu după jalnica prestaţie de la întâlnirea ultimă cu dl. Băsescu. Pentru cine nu-l cunoaşte pe dl. Băsescu, această recunoaştere poate părea un gest de fair-play. Eu nu mi-am făcut iluzii. Ştiam că atunci când ceva îl va irita suficient de mult mă va încadra fără să clipească la "slugile mogulilor".

Ocazia fu noua revoluţie în medicină produsă de dl. Băsescu. Deunăzi, în excursurile esculapice ale d-sale, vorbea despre nişte inşi cărora "li se scot amigdalitele sau apendicita", viziune cu totul deosebită: se extirpă boala din corp, nu organul bolnav, adică revalorificarea metodelor şamanice în versiune postmodernă. Acum, dl. preşedinte a inventat pur şi simplu o ramură a medicinei, cum numai marele futurolog Stanislaw Lem, medic şi el la bază, mai reuşea: genicologia. Se lămureşte astfel un vechi mister: în ce anume e doctor Genică Boerică - în genicologie.

Citeşte cotinuarea editorialului lui Cristian Tudor Popescu pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici