Editorial CTP: Profesorul Barroso bate România cu pixul în cap

Îmi stăpânesc mirarea şi iritarea provocate de unele dintre cerinţele CE, tocmai pentru că e vorba de Comisia Europeană. De la înălţimea acestui organism nu mă aşteptam, în primul rând, la un document atât de lung.

1906 afișări
Imaginea articolului Editorial CTP: Profesorul Barroso bate România cu pixul în cap

Editorial CTP: Profesorul Barroso bate România cu pixul în cap (Imagine: Gabriela Dobos / MediafaxFoto)

Câteva principii esenţiale, formulate clar şi ferm, cu cererea de respectare a acestora întocmai şi imediat, erau de ajuns. Cum sunt, de pildă:
- „Respectarea statului de drept şi a independenţei sistemului judiciar”.
- „Conformarea imediată în faţa deciziilor Curţii Constituţionale”.

Citeşte continuarea materialului pe www.gandul.info.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici