Elena Băsescu spune că are un buget limitat pentru campanie

Elena Băsescu, candidat independent la alegerile europarlamentare, a declarat, sâmbătă, la Petroşani, unde şi-a lansat candidatura, că are un buget de campanie limitat, materialele promoţionale reducându-se la doar câteva calendare, tricouri şi şepci pe care este inscripţionat "EBA, ia atitudine!".

24 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu spune că are un buget limitat pentru campanie

Elena Băsescu spune că are un buget limitat pentru campanie

"Campania mea se va baza numai pe tineri, staff-ul meu de campanie fiind format din tineri. Materialele promoţionale sunt şi ele limitate. Din banii pe care îi am, am făcut câteva tricouri şi şepci inscripţionate cu sloganul «EBA, ia atitudine!». Un slogan simplu, care mă reprezintă, fiindcă eu am luat atitudine şi când am decis să mă desprind pentru această campanie din rândurile PDL", a spus Elena Băsescu.

Elena Băsescu a afirmat că are un cont public în care a fost strânsă suma de 35.000 de euro numai de la tineri şi că îşi va face campanie cu ajutorul prietenilor.

"Îmi voi face campanie cu ajutorul prietenilor şi de aceea mă aflu azi (sâmbătă-n.r.) la Petroşani", a spus Elena Băsescu.

Elena Băsescu a spus, de asemenea, că pentru ea această campanie electorală pentru alegerile europarlamentare este o mare provocare.

"Este o mare provocare pentru mine această campanie electorală pentru că odată cu startul acesteia, candidaţii independenţi nu mai sunt atât de vizibili. Dacă în precampanie se vorbea despre ei (candidaţii independenţi – n.r.), li se urmăreau toate mişcările, acum au început şi partidele, timpii de antenă pentru noi sunt foarte reduşi aşa că soluţia este printre oameni", a adăugat fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu.

Elena Băsescu a afirmat că va viza în primul rând oraşele mari pentru că nu poate acoperi, cel puţin din prisma materialelor promoţionale, întreaga ţară.

Totodată, fiica cea mică a preşedintelui Băsescu a afirmat că are trei teme de campanie, prima dintre ele fiind cea a copiilor care sunt victime ale migraţiei forţei de muncă, susţinând că şi ea s-a aflat în această situaţie când tatăl său a fost navigator.

Potrivit Elenei Băsescu, cea de-a doua temă este legată de energie, care este de actualitate la nivelul Uniunii Europene, iar cea de-a treia de Dunăre, pentru că ea este din Constanţa.

Elena Băsescu a spus că, în situaţia în care ar ajunge europarlamentar, ar opta pentru Comisia de politică externă şi pentru Comisia de buget finanţe.

Elena Băsescu participă, la Petroşani, la Zilele Europei, ea anunţând că va merge, la invitaţia Robertei Anastase, şi la Zilele municipiului Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici