Elena Băsescu va candida la Constanţa din partea PMP

  • Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu, a anunţat că va candida pentru un mandat de deputat din partea PMP Constanţa.
  • Ea spune că va promova în Parlament interesele familiilor monoparentale.
3465 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu va candida la Constanţa din partea PMP

„Am decis să accept candidatura, am decis să accept un post de deputat, să fiu candidată la Constanţa. La Constanţa e a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia tatălui meu locuieşte în Constanţa. Doresc să-mi aduc aportul, doresc să-mi folosesc experienţa căpătată în Parlamentul European”, anunţă Elena Băsescu.

Ea spune că va promova în Parlament interesele familiilor monoparentale.

„Prin rolul pe care l-am avut în ultimii ani, acela de mamă singură a trei copii, am căpătat o dimensiune diferită a societăţii. Am realizat că societatea românească nu sprijină suficient familiile monoparentale”, spune Elena Băsescu, care precizează că va propune iniţiative parlamentare în acest sens.

Elena Băsescu a avut un mandat de europarlamentar între 2009 şi 2014.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici