Elena Udrea a votat la Roman, îmbrăcată într-un palton "creaţie 100% a unui brand romaşcan" - FOTO

Deputatul PDL Elena Udrea a votat, duminică, la o secţie de votare din municipiul Roman, în colegiul în care candidează pentru un nou mandat de parlamentar, ea fiind îmbrăcată într-un palton "creaţie 100% a unui brand romaşcan".

10566 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea a votat la Roman, îmbrăcată într-un palton "creaţie 100% a unui brand romaşcan" - FOTO

Elena Udrea a votat la Roman, îmbrăcată într-un palton "creaţie 100% a unui brand romaşcan" (Imagine: Facebook)

Elena Udrea a mers la vot însoţită de primarul municipiului, Laurenţiu Leoreanu, de membri ai staff-ului său de campanie, dar şi de mama sa, soţul său, fratele şi cumnata sa.

Elena Udrea a spus că are emoţii şi că se bucură că lumea iese la vot la ALEGERI PARLAMENTARE, deşi ninge.

"Mă bucur că, deşi ninge, lumea iese la vot. Am văzut oameni votând încă de la 7.00 dimineaţa, de când am ieşit pe scara blocului. Mă bucur că românii aleg să voteze, chiar dacă toată ţara se pare că este sub zăpadă. Este foarte important votul acesta şi sper să continuăm drumul european al acestei ţări cu votul de astăzi", a spus Udrea.

Ea a spus că a votat "cu speranţa şi cu dorinţa ca drumul pe care a pornit România în ultimii ani, către democraţie totală şi către Europa, să fie ireversibil".

"Am votat cu dorinţa ca faptele să fie cele care de acum încolo să conteze în ţara aceasta şi să fim mai puţin sensibili la vorbe. Am votat pentru ca în continuare aici, în Roman, să avem parte de dezvoltarea acestui oraş. Am votat pentru construcţie, am votat pentru ca ziua de mâine să fie mai bună pentru Roman şi pentru romaşcani. Sunt parte a unei echipe care de 3 ani şi jumătate a construit în Roman (...) Votul meu a fost un vot dat cu speranţă pentru oraşul din centrul Moldovei", a mai declarat Udrea.

Elena Udrea a precizat că ţinuta sa este special creată pentru ziua votului.

"Este o haină special făcută pentru această zi, pentru acest vot, este creaţia unui brand romaşcan 100%, o firmă din Roman care a lucrat acest paltonaş şi am gândit-o special pentru momentul votului", a spus Udrea, care era îmbrăcată într-un palton de culoare gri cu aplicaţii sub formă de flori vişinii.

Udrea a mai spus că au venit pentru a fi alături de ea la vot mama sa, soţul său, dar şi fratele şi cumnata sa.

Întrebat dacă are emoţii pentru soţia sa, Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea, a răspuns: "Eu niciodată n-am avut emoţii pentru soţia mea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici