Emil Boc a votat pentru un oraş ca afară, pentru o Românie şi o Europă puternice

  • Primarul Clujului pledează pentru o Românie puternică în Europa, subliniind necesitatea stabilităţii şi prosperităţii internaţionale.
Urmărește
71 afișări
Imaginea articolului Emil Boc a votat pentru un oraş ca afară, pentru o Românie şi o Europă puternice

Emil Boc a votat pentru un oraş ca afară, pentru o Românie şi o Europă puternice

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a votat duminică pentru un oraş în continuă evoluţie, dorindu-şi să vadă Clujul ca un model de dezvoltare urbană europeană. El a subliniat importanţa unui oraş modern şi a unei echipe experimentate care să continue progresul şi să menţină standardul actual de dezvoltare.


Boc a pledat şi pentru o Românie şi o Europă puternice, subliniind necesitatea unei comunităţi internaţionale stabile şi prospere.

"Am votat astfel încât în continuare lucrurile bune să se adune la Cluj. Am votat pentru un oraş ca afară, pentru că dacă dorim o ţară ca afară, trebuie în primul rând să avem oraşe ca afară, iar Clujul este pe cale să fie un oraş ca afară, un oraş pe care să şi-l dorească românii în continuare, clujenii să fie bucuroşi că trăiesc într-un oraş cu condiţii cât mai apropiate de cele din Uniunea Europeană. Am votat de asemenea pentru o echipă care a fost capabilă să aducă Clujul la nivelul de dezvoltare care este astăzi şi care are maturitatea şi experienţa să ştie ce să facă în continuare pentru a-l menţine. De asemenea, am votat pentru o Românie puternică în Europa şi pentru o Europă puternică, pentru că doar o Europă puternică poate să ne asigure în continuare pace, libertate de mişcare şi acces la prosperitate", a spus Emil Boc la ieşirea de la urne.

Emil Boc a votat la secţia nr. 49 de la Liceul de Informatică "Tiberiu Popoviciu" din Cluj-Napoca. El a fost însoţit soţia sa, Oana, şi membri ai PNL Cluj, inclusiv preşedintele organizaţiei, Daniel Buda, subliniind astfel sprijinul şi unitatea în echipa sa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici